2016 was het jaar dat ik…

Het is zo cliche om te roepen tegen vriendinnen: ‘In een jaar tijd kan er zoveel veranderen!’. En toch deed ik dat. Vaak. Maar in het jaar 2016 heb ik dat ook wel bewezen. 🙂

2016 was het jaar dat ik…

… voor het eerst alleen op vakantie ging naar een ver land. Op oudjaarsavond had ik een ticket naar Curacao geboekt, omdat ik behoefte had aan zon, zee en strand.

… om na die vakantie mijn vaste baan op te zeggen en twee maanden later te emigreren. Misschien wel een van de meest impulsieve en spannende acties die ik ooit ondernomen heb.

… heel veel gereisd heb. In totaal zo’n 60.855 kilometer, alleen al met het vliegtuig!

…  in 8 landen ben geweest.

… geen kerstboom met kerst in huis had staan. Dit omdat kerst op de Antillen toch anders voelt dan in het koude en donkere Nederland.

… al mijn koppen thee heb ingeruild voor biertjes of wijntjes op het strand.

img_9421

… dat ik voor het eerst in mijn leven te maken kreeg met heimwee. Niet eens naar Nederland, maar meer naar vrienden en familie.

… voor het eerst vakantie met vriendinnen heb gevierd. In eigen land nog wel 🙂

… mijn ver-van-het-land-in-die-hele-diepe-gevaarlijke-zee-angst heb overwonnen. Geloof het of niet, maar tijdens de eerste keer snorkelen kreeg ik een paniekaanval in het water, waar ik dus niet kon staan. Combinatie van heel veel vissen om mij heen en diepte maakte mij niet heel blij. haha..

… dat ik met een sport begon die ik in eerste instantie niet bij mij vond passen, maar al snel heel leuk vond; kiten. Na een hersenschudding en een whiplash werd de drempel wel ineens hoog om er verder mee te gaan. Doel voor 2017; kiten oppakken.

… in een privevliegtuigje een rondvlucht heb gemaakt boven Curacao. Wat een mooie herinnering is dat!
img_9408

… het vaakst in de zee ben gedoken en op het strand heb gelegen.

… officieel een inwoner werd van Curacao in plaats van Nederland.

… mijn bleke gezicht ben kwijtgeraakt. Met een licht gebruinde huid zie je er toch een stuk gezonder uit.

img_9517

… met een schildpad in open zee heb gezwommen! Vink die maar van je bucket list af

… trots op mezelf was en de keuzes die ik gemaakt heb in mijn leven.

Ik wens iedereen een heel fijn 2017!

Veel liefde en zonnestralen uit Curacao.
X – Tahnee

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *