Afscheid werk in NL + nieuwe baan op Curacao

Emigreren naar Curacao - Tahnee

Je baan opzeggen, terwijl je nog geen andere baan hebt. Volgens mijn omgeving was dat niet de slimste keuze die ik kon maken. Mijn reactie: soms moet je ergens volledig voor gaan. Geen half werk, maar vol gas keuzes maken. En dan… komt alles op zijn pootjes terecht.

Ik geloof in het feit dat als je iets echt wil, en je jezelf er volledig voor inzet; het mogelijk is! Nadat ik mijn baas had verteld dat ik ging stoppen ben ik diezelfde avond nog het internet op gedoken op zoek naar een baan in Curaçao. Natuurlijk heb ik het allerliefste een baan die bij mijn studie aansluit, en werk ik liever niet voor een minimumloontje overdag in de hitte van de zon op het strand. Maar als ik dat baantje op het strand, in de volle zon, met een zweetrug kan krijgen; pak ik het aan! Werk is tenslotte werk.

Nadat ik mijn overgemotiveerde motivatiefbrief en opgepimpte CV (in Word nog wel, bij gebrek aan Indesign) verstuurd had naar werkelijk vijf bedrijven; kwamen de eerste positieve reacties al binnen! En zodoende had ik de ervaring van een Skype sollicitatie op mijn lijstje erbij staan. En nog één, en nog één. Ik kan er bijna trainingen in gaan geven 🙂

Uiteindelijk heb ik voor het bedrijf gekozen dat het beste bij mijn wensen aansloot en wat voor mijn gevoel het beste aanvoelde. I am now part of the Scuba Lodge family!

En aangezien mijn ex-collegas nog een paar maandjes hebben voordat ze bikini-ready moeten zijn voor het zomerseizoen; trakteerde ik ze op een tafel vol donuts op mijn laatste werkdag.

 

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *