COLUMN | ALLES WENT… BEHALVE EEN KAKKERLAK!

9e074d_c80bcb0a149f422fa9dbc68d5419748b-mv2Ok, ik ga met de billen bloot! Het leven op dit eiland is een sprookje. Elke ochtend wakker worden van de vroege zonnestralen die door je raam naar binnen schijnen, de intens mooie kleurverschillen in de meest prachtige zee die je ooit van je leven gaat zien en elke dag is een slipperdag. YES! Mooier kan de wereld niet zijn toch? Mijn Instagram foto’s (zonder filters, want zonniger hoef ik ze niet te maken) bewijzen het iedere keer maar weer. Sorry – not so sorry voor alle mensen in Nederland. Ach, sneeuw en regen heeft ook zijn charme toch? *Wink wink.

Maar nu komt het! Bel het Guinness Book of Records, want ik heb een nieuw persoonlijk record op mijn naam erbij mogen schrijven. Kon ik in Nederland spontaan, zonder enige rek- en strekoefeningen 2 meter de hoogte in springen van een verdwaalde spin in mijn huis. Tegenwoordig kan ik 3, ja je leest het goed! Drie, trois, тры (drie in het Russisch), 300 centimeter, 30 decimeter de lucht in springen voor een kakkerlak. Inclusief…een waarschuwingskreet voor vriendlief van 120 decibel. Ja, je wilt natuurlijk wel de hele regio waarschuwen voor dit verschrikkelijke monster op 6 poten. Hier ook wel bekend als een kakkerlak, die hier overigens het formaat hebben van een Oreo koekje. Trouwens het internet beweert zelfs dat het een gevaar voor je gezondheid kan opleveren. Kijk! Ik ben bezorgd om mijn medemens en een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Maar, als je denkt dat mijn leven niet nog dramatischer kan worden; YOU ARE WRONG! Deze krengen op zes poten zijn naast verschrikkelijk snel ook nog in staat om te kunnen vliegen! Jep, ik heb het met mijn eigen ogen gezien. Echt waar! Ik heb zelfs moeten rennen voor mijn leven, want dat beest zette de volledige aanval in. Maar mam, pap, maak je geen zorgen, ik leef nog!

Mocht je nu van je bank afvallen in Nederland van het lachen. Stel je eens voor; een spin die kan vliegen?! Dat bedoel ik maar.

De hulptroepen zijn al ingeschakeld in de vorm van vergif, vergif en nog eens vergif. Hoewel deze kakkerlak zich vast eenzaam heeft gevoeld in zijn eentje in ons huis, gaat hij nu naar een andere wereld. Tsjah, de deur naar een beter leven, vriendjes en familie (buiten, ver van ons huis) stond letterlijk dagelijks voor hem open. Maar mister Kakkerlak, dit is ons huis en zolang je geen huur mee betaald, wegwezen!

Ps: om trauma’s te voorkomen heb ik geen ingezoomde foto van een kakkerlak toegevoegd. Graag gedaan!

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *