BON PASKU VANUIT CURACAO!

Alles is op en Kerst is voorbij! De gemiddelde inwoner van Curacao viert Kerst door met de hele familie naar de kerk te gaan om daarna uitgebreid te tafelen. Daarnaast is het hele huis versierd met kerstlichtjes en houden ze hier van een kerstboom die kitscher dan kitsch is.

Vriendlief en ik hebben het iets anders gevierd. Wij hebben dit jaar mee gedaan aan de Santa Run (geld ophalen voor het goede doel), een avondje All You Need is Love gekeken. Ofja, ik voornamelijk 🙂 Aan het strand gelegen en gezellig met zijn 2-tjes uit eten geweest.

Ik ga je een kijkje geven hoe Kerst eruit ziet op een tropisch eiland.

Aangezien dit mijn eerste jaar zonder kerstboom is, besloot ik toch ons buiten/woongedeelte wat te pimpen met kerstversieringen. Een Merry-Christmas-slinger, wat kerststerren tegen de muur en een kerstlaken. Daarnaast hebben we een super lange lichtjesslinger opgehangen (die blijft dus voor altijd) buiten. Zo knus, sfeervol en romantisch in de avond.

Kerst op Curacao

Ook bezochten we de kerstmarkt tijdens Punda Vibes. Niks gekocht, vooral lekker rond geslenterd en een drankje gedaan. Willemstad is trouwens echt helemaal in kerstsfeer.

img_8634
img_8641
img_8650
img_8651
img_8656
img_8685

Vrijdagavond deden we mee aan de Santa Run. Nouja run, het was meer een verkapte kroegentocht. Hopi gezellig!

img_8717
img_8729
img_8738
img_8740
img_8741
Merry Christmas allemaal! Zijn er hier lezeressen die ook Kerst in het buitenland hebben gevierd? Laat het mij weten in comments. Vind ik leuk!

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *