COLUMN | BAKJESVERSLAVING NAAR EEN HEEL NIEUW LEVEL

In Nederland had ik al last van een kleine dwangmatige behoefte om alles in plastic bakjes te stoppen. Dat staat zo lekker opgeruimd was mijn motto. Je kon ze overal in huis vinden; van de voorraadkast, naar de badkamer, in de koelkast, in de auto, in mijn tas en zelfs op de slaapkamer. Trek een kast of een deur open en BINGOOOO! Nee, naar mijn idee kon je niet teveel bakjes in huis hebben. Die dingen zijn verrekte handig voor heel veel dingen (lees; zooi).

Een andere vervelende gewoonte is dat ik ook geen Action of Xenos kan uitlopen zonder plastic bakjes. Hartstikke zwak. Ik weet het. Maar de ene keer waren ze magnetronbestendig, vaatwasser-proof, hadden ze een apart dekseltje om je muesli in te bewaren zodat je muesli niet slap werd in je yoghurt, hadden ze een apart doosje voor je salade dressing of waren ze te goedkoop om te laten liggen. En dan ben je een dief van je eigen portemonnee. Nee, ik niet.

Nu is het anders. Ik heb geen keus. Ik ben verplicht om alles in bakjes te stoppen. Doe ik dit niet, dan komen de indringers binnen. Deze indringers komen nooit alleen. Ze brengen de hele familie mee, inclusief het volledige dorp waar ze in wonen. Ellende langeĀ files heb ik al door het huis zien komen. Echt waar. Ze zijn sterk, snel, onverwachts en de hoofdafdeling van de recherche is er niks bij. Deze indringers hebben binnen 10 seconden door waar de schat te vinden is. Daarnaast laten ze geen sporen van inbraak achter en verdwijnen ze net zo snel als ……

Mieren. Daar kan geen bakjesverslaving tegenop.

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *