Favorieten nummers in het Papiaments

Het bovenstaande nummer heeft bij mij weken op de repeat button gestaan. Het is vrolijk en maakt mij blij. Dat ik er werkelijk maar 2 zinnen van mee kan zingen, vind ik al een prestatie. Papiaments is namelijk hopi lastig.

Het tweede nummer is niet helemaal in het Papiaments, maar omschrijft wel het vrijdagavond sfeertje op Curacao, want tsjah; Vrijdagavonden zijn nu eenmaal relaxter op Curacao 😉

Zonnige groetjes vanuit Curacao!
X – Tahnee

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *