8630 kilometer verhuizen!

schermafbeelding-2016-10-24-om-16-20-06

Voor diegene die mij nog niet kennen; ik kan nogal impulsief zijn! De keuze om vanuit Eindhoven te emigreren naar Willemstad, Curaçao heeft bij mij precies 48 uur geduurd. Begin februari landde ik op een vrijdagmiddag na een heerlijke zonvakantie in mijn eentje vanuit Curaçao terug op Schiphol Amsterdam. Om de maandag erop mijn huidige baan op te zeggen!

Waarom? Waarom niet zul je bedoelen!

Het was de perfecte timing! Mijn long term relationship van 7,5 jaar was net over (iets met een 7 year itch zullen de kenners zeggen), ik woonde tijdelijk terug in huis bij mijn vader (ja, dan zijn alle opties aantrekkelijk) en ik had niet mijn uiteindelijke droombaan (wel droomcollega’s overigens!).

En toen maakte ik een keuze die ik nooit van tevoren had kunnen bedenken; ik ga emigreren! Via deze blog ga ik mijn avonturen, hoogtepunten, dieptepunten en mooiste kiekjes met jullie delen.

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *