NIEUWE ONTDEKKING: PLAYA JEREMI

Ontdek nog maar eens een nieuw strand wanneer je al bijna een jaar op een eiland als Curacao woont. Dat is moeilijk. Dat is lastig. Maar verrassend genoeg is het wel mogelijk! Daar kwam ik dit weekend achter toen ik voor het eerst kennis maakte met het strand Playa Jeremi. Ja, playa betekent strand, en nu zeg ik dus strand strand Jeremi. Ga ik mij niet druk over maken 😉 haha.


Playa Jeremi bestaat gedeeltelijk uit zand en gedeeltelijk uit vulkanisch gesteente. Het water is er kristalhelder, je kan er induiken zonder je voeten open te halen aan dood koraal, steentjes of kapotte schelpen. En het is er lekker rustig, aangezien het een klein beetje verstopt ligt voor de toerist.

Wanneer familie vraagt wanneer ik terug kom naar Nederland, stuur ik ze foto’s als deze door. 🙂 Reden genoeg om te blijven als je dit ziet toch?

Er zijn geen voorzieningen op Playa Jeremi, dus je zal zelf een koelkast moeten vullen, inladen en mee moeten sjouwen wil je hier de hele dag genieten op het strand.

Ik ben blij met deze nieuwe ontdekking!

Zonnige groet vanuit Curacao!
X – Tahnee

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *