STAPELVERLIEFD OP EEN SAXOLINE KOFFER

koffer - expat T - Tahnee - emigreren - CuracaoOp slag verliefd toen ik deze koffer tegenkwam op het internet. Liefde voor de felle vrouwelijke kleuren, liefde voor de geometrische vormen en liefde voor de stoere leeuw. Want ja, het is toch wat anders dan die simpele zwarte koffer die ik van mijn vader leen. Dan heb ik het nog niet over die vreselijke zoektocht op het vliegveld tussen alle andere koffers. Met deze koffer zou ik daar geen last van hebben.

Zucht.. nog maar even verder dromen over hoe goed deze koffer bij mijn vliegveld outfit zou matchen.

Mocht ik jou nu ook verliefd gemaakt hebben? Voor 130 eurootjes is deze beauty van jou! Je kan hem hier bestellen in de webshop van Duifhuizen.nl.

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *