SURPRISE | VERRASSINGSBEZOEK AAN NEDERLAND

Pfff.. waar ga ik beginnen? Het is al een week doodstil op mijn blog. Ik kreeg al vragen of ik niet verdronken was op het eiland of dat ik weggeblazen was door een orkaan. Had gekund, maar nee!

Het zit namelijk zo: de afgelopen weken heb ik een aantal leugentjes om bestwil verteld. Uhm, eigenlijk heel veel! Je zou mij bijna een pathologische leugenaar kunnen noemen met een dubbelleven. Nog erger, ik was er beter in dan ik had verwacht. Vriendinnen kunnen beamen dat ik alles, maar dan ook echt alles eruit floep, per ongeluk verklap of gewoon de drang heb om de waarheid te vertellen.

Het plan van aanval was namelijk om mijn familie te verrassen met een onverwachts bezoek aan Nederland. Het familiefeest van mijn opa die 80 werd, vond ik daarvoor de perfecte gelegenheid! Dus ticket geboekt, heel veel ‘Sorry, ik kan er helaas niet bij zijn’- kaartjes verstuurd, mij aangemeld voor diverse events op Curacao, die precies in dat weekend vielen. Alles op alles om iedereen ervan te overtuigen dat ik dat weekend in Curacao zou zijn. Jep, die KLM marathon heb ik dus ook niet gelopen. Zelfs niet eens voor getraind.

Dus afgelopen week zat ik als verrassing in het vliegtuig richting NL! Bij aankomst op Schiphol nog een niet zo charmante ‘Ik ben op stap en heb te veel gedronken’ foto in de familieapp gegooid. Tijdsverschil, dus heel realistisch. No way, dat ze mij zouden verwachten op het feest.

Maar toch.. SURPRISE! Helaas, niet gefilmd, aangezien ik zelf te excited was om door die deur te rennen. Maar, ik heb wel de heenweg op film gezet. Enjoy watching! En ja, de reactie van familie was zoals je zou verwachten: eerst een kortsluiting in hun hoofd dat ik voor ze stond en daarna de tranen.

En nu?! Nog 1 week genieten van de kou en de liefde van familie en vrienden om straks weer naar huis te vliegen.

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *