Update! Ik ga mijn avonturen (weer) delen.

14225464_10206548283017983_2296360341478847989_n

De reden? Het is bijna een dagtaak geworden om de berichten ‘Hoe gaat het met je?’ van familie en vrienden in Nederland te beantwoorden. Wanneer in de ochtend mijn wekker gaat, zet ik als eerste mijn telefoon van de vliegtuigstand af en stromen alle berichten binnen. Hartstikke leuk! Ik merk dat ik graag contact met het thuisfront houd en blij ben als mensen mij niet vergeten zijn. Want ja, dat is echt mijn allergrootste angst sinds ik het vliegtuig ben ingestapt.

Door het tijdsverschil van 6 uur is het soms verdomd lastig om mensen te spreken. Jij ligt te slapen wanneer ze aan jou denken en zij liggen te slapen als jij ze wilt spreken. Je vriendinnen zijn al dronken wanneer jij aan je eerste borrel op de vrijdagmiddag begint, en zij worden op hun beurt weer net wakker met een kater, wanneer jij dronken en enthousiast wil facetimen. Been there, done that. Wat overigens ook weer de meest memorabele gesprekken oplevert.

Dan heb je nog familie die retenieuwsgierig is hoe het leven op een eiland er aan toe gaat. Nu kan ik wel zeggen; boek dat ticket en kom het zelf ervaren, maar misschien is een blog wel handiger. Zij kunnen op elk moment van de dag lezen hoe het leven van mij er aan toe gaat op het prachtige eiland Curacao en ik hoef niet telkens dezelfde verhalen te kopiëren en te plakken in Whatsapp (guilty!)

Vanaf vandaag zal ik wekelijks nieuwe berichten plaatsen, sommige met terugwerkende kracht.

Zonnige groeten vanuit Dushi Korsou!

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *