VAN DE ROTS SPRINGEN BIJ PLAYA FORTI

Dit is iets wat je gedaan moet hebben als je op Curacao bent geweest. Doodeng. Maar je wilt het wel van je lijstje afstrepen. Dus toen ik met mijn neef en zijn vriendin naar Westpunt was gereden, stopte ik bij Playa Forti. Een klein strandje in het noordwesten van het eiland. Het strandje zelf bestaat uit zand met kleine steentjes en staat bekend om het restaurant op de top. Daar is namelijk een punt waar je een sprong van 10 meter in het water kan maken.

Toen ik dat vertelde hoorde ik al enige twijfel bij mijn neef en zijn vriendin. Maar, onder het motto: ‘we zijn hier nu toch’, hebben we de sprong in het diepe gemaakt.

Laten we starten met een filmpje waarin je een goed idee krijgt van de omgeving en de hoogte van de rots.

This picture shows it all. Waar heb ik in hemelsnaam ‘ja’ tegen gezegd..

Playa Forti rots springen Curacao
Niet te lang nadenken, niet teveel naar beneden kijken en vooral je neus dichtknijpen als je springt.

Playa Forti Curacao rots springen

10 Meter naar beneden vallen is een behoorlijke klap. Mijn tip: benen goed bij elkaar houden. Ik kwam ver onder water en raakte net met mijn voet de bodem van de oceaan (zacht zand).

Playa Forti Curacao rots springen

Check dat water! Blauwer dan blauw.

img_8066

Maar waauw, wat een adrealine kick geeft dat! Check, deze kan van mijn lijstje afgevinkt worden.

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *