WALK OF ROSES CURACAO

Jaarlijks is er een groot event op Curacao genaamd: Ride, Swim & Walk of the Roses. Met zo’n 10.000 andere deelnemers verzamel je op een sportieve manier geld in voor kankerbestrijding. Je kan alle 3 de sporten beoefenen, maar ik heb alleen mee gedaan aan de Walk of the Roses, waarbij je een wandeling maakt vanaf Willemstad, over de Julianabrug richting Mambo Beach. 8,7 Kilometer om precies te zijn.

De start was om 06:00 uur vanaf het Brionplein, dit ligt in het stadsgedeelte Otrabanda, recht tegenover Punda. Check de lucht achter de brug!

Normaal gesproken is de Julianabrug in Willemstad verboden terrein voor voetgangers. Behalve… ja je raadt het al; met de Walk of Roses. Dus huppakee, big smile op mijn gezicht en intens blij dat ik eindelijk eens van het uitzicht kon genieten.

Selfie, selfie en nog een selfie!


Wanneer ik deze foto zie besef ik hoe mooi Curacao is. Hoe verliefd ik ben op dit eiland en op de mensen hier! Dushi Korsou!

Zie de zonsopgang, de hoeveelheid mensen die bijdragen aan het goede doel, de contouren van het eiland en de prachtige zee.

Vanaf de brug via Pietermaai richting Mambo beach!

And we made it!

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *