WEEKOVERZICHT #1 + #2 OP CURACAO

Afgelopen 2 weken stonden vooral in het teken van feestjes en mijn nieuwe baan. Ik moet bekennen dat ik niet heel veel foto’s heb gemaakt. Dat ik doordeweeks vooral vroeg in bed lag en veel op kantoor gewerkt heb. Maar, ik ga je een aantal foto’s laten zien!

IMG_8766

IMG_8795

We eindigden het jaar met een feestje op vriendlief zijn werk. Typisch Antiliaans; veel lekker eten, de muziek op standje snoeihard, een pagara (1000-klapper vuurwerk) en veel alcohol. Hopi gezellig!

IMG_8808

IMG_8803

Natuurlijk deden we mee aan de Nieuwjaarsduik op Jan Thiel. Muts op, bikini aan en hoppakee die zee in.

IMG_8835

IMG_8833

IMG_8839

IMG_8846

IMG_8847

Voor de verandering gingen we uit eten bij een restaurant wat we nog niet kende. Goede beslissing bleek achteraf. We hadden heerlijk gegeten en de ambiance is er anders dan de meeste restaurants op Curacao.

IMG_8859

IMG_8817

Ik startte afgelopen week bij een nieuw bedrijf; genaamd Social Lemons. En hier, duiken we even met zijn allen op de foto omdat de bazin jarig was die dag! Hartstikke leuke collega’s en het werk past ook goed bij mij.

IMG_8850

Verder ging ik op bezoek bij de Kamer van Koophandel om mijn eigen onderneming te registreren. Dus ja, naast professioneel wijnproefster ben ik nu ook nog eens onderneemster! Klinkt spannender, dan dat het is. Maar het is wel leuk! 🙂

IMG_8828

IMG_8860

Als laatste knalde ik mijn tand door mijn lip en heb ik het sporten weer opgepakt.

Hopelijk kan ik vanaf volgende week wat meer aandacht besteden aan mijn blog. Afgelopen 2 weken waren hektiek.

Liefs,
Tahnee

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *