WEEKOVERZICHT #44 OP CURACAO

Goedemiddag allemaal! Ik neem je mee in mijn afgelopen week. Ik heb veel thuis gewerkt, had een leuke afspraak en heb natuurlijk weer aan het strand gelegen. Kijk maar mee!

Maandag

Schoonmaken - Curacao - emigreren - Tahnee - blog - Expat-T

De week start ik standaard als de perfecte huisvrouw. Stofzuiger door het huis heen, wasjes draaien, keuken opruimen, badkamer poetsen etc. Ik vind het belangrijk om het huis goed schoon te houden met al dat ongedierte hier in de tropen. Tot nu toe zijn we heel succesvol in het buiten houden van ongewenste gasten. Verder heb ik deze dag voornamelijk thuis gewerkt en mailtjes verstuurd.

Dinsdag 

Huisarts curacao - Expat-T - Tahnee - emigreren - Curacao - Blog

In de ochtend ben ik naar de huisarts geweest omdat ik een aantal klachten had. Hierna mocht ik direct naar een medisch lab om wat testen af te nemen. Hopelijk wordt over 4 weken het een en ander wat duidelijker als ik de uitslag ontvang.

Huisarts curacao - Expat-T - Tahnee - emigreren - Curacao - Blog

In de middag voelde ik mij een beetje verslagen, bezorgd en vooral niet gefocused. Ik ben mijn bed ingedoken om wat verloren uurtjes slaap in te halen, terwijl ik op de achtergrond Friends op de laptop had aan staan.

emigreren - boerenkool wokschotel - wokgerecht - Curacao

Als avonddiner aten we boerenkool wokschotel met kip. Zo lekker! Echt mijn favoriete gerecht op dit moment. Het recept kan je hier vinden: https://supersnelgezond.nl/wokgerecht-met-boerenkool-en-kip/

Woensdag

img_7868
Ik starte mijn ochtend heerlijk rustig buiten op onze porch met een bakje yoghurt met Cruesli (liters suikers, ik weet het!). We zijn nog steeds met onze health challenge a.k.a. Expeditie Afzien bezig. En het gaat goed! Bij vriendlief vliegen de kilo’s eraf.

img_7869
img_7873
img_7874
Zo, buiten even alles opgeruimd en op zijn plek gezet. Dit is echt onze leefplek. Hier zitten wij dag en nacht buiten. Zo lekker dat dat kan in dit land. En… die iets te vrolijke subtropische kussens zijn een cadeautje van mijn moeder geweest. Mam, hier ben je toch een beetje doorgeslagen in het tropische eiland thema 😉

img_7881
img_7882
img_7886
In de avond gingen vriendlief en ik samen sporten. De afspraak is om minimaal 3x per week te gaan met onze health challenge. Maar, we halen met gemak de 5x per week. Uurtje cardio, wat krachttraining en vaak doen we als fitnessduo nog wat core-oefeningen. Het is nu eenmaal leuker om de ander uit te dagen en je eigen grenzen te verleggen.

Donderdag 

img_7888

In de ochtend was ik op zoek naar goedkope vluchten naar Nederland en kwam ik via Skyscanner deze aanbieding tegen! 428 euro voor een retourtje. Echt de laagste prijs die ik tot nu toe ben tegen gekomen. Je vliegt dan op 1 maart heen en op 15 maart terug. Mochten er dus vriendinnen nog deze kant op willen.. je bent welkom!

img_7900
Daarna maakte ik een simpel ontbijtje en kookte ik nog een eitje ernaast.

img_7902

In de middag had ik een zakelijke afspraak. En goed nieuws; Ik heb er een ontzettend leuke freelance opdracht bij! Het was een heel leuk enthousiast gesprek vol energie en ideeën. Daar kan ik dus mee aan de slag!

img_7903

img_7918

Vriendlief van zijn werk ophalen in mijn sportoutfit. 3x raden waar we heen gingen!

Vrijdag

emigreren - expat T - Verhuizen - Curacao
Vrijdag heb ik in de ochtend als freelancer gewerkt voor een potentiële opdrachtgever en veel gestoeid met het internet. Een aantal keer de router lopen resetten om in de middag de moed op te geven en naar het zwembad te gaan. Daar ben ik met een vriendin en haar lieve kindje wezen zwemmen en lopen kletsen tot het einde van de middag. In de avond ben ik uit eten geweest om daarna op tijd mijn bed in te duiken.

Zaterdag 

emigreren - curacao - Mambo beach - Expat-T - Tahnee
emigreren - curacao - Mambo beach - Expat-T - Tahnee
emigreren - curacao - Mambo beach - Expat-T - Tahnee
In de ochtend waren we weer in de sportschool te vinden (4de keer deze week!) om daarna heel de middag te relaxen bij Mambo Beach. Lekker dichtbij huis. Bubbels (Spa Rood), muziekje, zonnetje en een boekje erbij. De tijd vloog! Wanneer we geen zin hebben om richting Westpunt te rijden, vind ik Mambo wel een relax alternatief. Het is er meestal minder druk en toeristisch dan Jan Thiel.

Zondag

img_7960
img_7962

Wij sporten bij het Avila Hotel en dit is het uitzicht waar we elke keer langs lopen. Ik vind het zo’n mooi plaatje!

img_7967

img_7975

img_7979
In de middag zijn we gaan lunchen bij Hemmingway, om daarna de hele middag niks te doen op het strand. Ik nam een broodje Carpaccio. Perfecte zondag toch? Het grappige is dat we in de weekenden vooral aan het strand liggen, terwijl we op vakantie alleen maar op pad zijn. Omdat we thuis in het weekend al vakantie vieren.

Tot volgende week!
X – Tahnee

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *