WEEKOVERZICHT #45 OP CURACAO

Goedemiddag allemaal! Ik neem je mee in mijn afgelopen week waarin ik mijn neef en zijn vriendin ophaalde van het vliegveld voor hun vakantie op Curacao en had ik een hele leuke lunch op zondag!

img_7990

Op maandag had ik niet iets heel bijzonders gedaan. In de avond heb ik buiten op de bank naar de verkiezingen van Amerika gekeken. Spannend om telkens de stemtelling te zien.

Woensdagavond heb ik mijn neef en zijn vriendin van het vliegveld gehaald en naar hun AirBnB appartement gebracht. Zij hebben nu heerlijk 2 weken vakantie om daarna voor een half jaar in Suriname te gaan wonen en te werken.

Ik at deze week weer banaan-ei pannenkoeken. Hoewel dit meer op een scrambled pancake leek.

img_8028

Vrijdagavond waren we na 5 weken de health challenge helemaal beu! Nog een weekend thuis film kijken op de bank konden we niet meer handelen, dus hebben we de challenge ingekort van 6 weken naar 5. Dit hebben we gevierd met een wijntje/biertje (of 5..).

img_8038

In de ochtend heb ik mijn neef met zijn vriendin opgehaald om een eiland tour te geven. We zijn naar Westpunt gereden, Playa Kalki, Playa Forti (en gesprongen van de rots). Hapje gedaan bij Playa Lagun om in de avond nog een dansje te wagen bij Zanzibar. Hopi gezellig!

expat T - curacao - Playa kalki

img_8071

img_8085

img_8086

Op zondag had ik in een Facebookgroep genaamd ‘Wereldvrouwen’ een lunch geregeld speciaal voor alle wereldvrouwen in Curacao. En man, man, wat was het gezellig! We hebben ruim 4 uur gekletst, en maar meteen een nieuwe datum geprikt voor de volgende meeting. Echt een hele leuke groep vrouwen.

img_8105

img_8108

Normaal schijnt de zon, maar deze dag hadden we regen! Dit mocht de pret echter niet drukken.

Tot volgende week!
X – Tahnee

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *