WEEKOVERZICHT IN NEDERLAND

Deze keer geen foto’s van de belachelijk mooie stranden van Curacao. Nee, deze week laat ik je in foto’s zien hoe mijn verrassingsbezoek aan Nederland is geweest. We ruilen 38 graden in, voor -8. Kijk je mee?

Bij deze alvast een waarschuwing; FOTO OVERLOAD

Ingecheckt? Check! Normaal stuur ik dan iedereen berichtjes, maar omdat mijn bezoek een verrassing was, kon ik alleen deze foto even in de vriendinnen-app gooien. I’m readyyyy for take off!
expat T - Tahnee van Erning

Bij aankomst in Nederland trokken we maar gelijk een fles champagne open om te vieren dat ik er weer was. Om 10.00 uur in de ochtend, maling aan het tijdsverschil. Meteen even het nieuwe huis van mijn beste vriendin bekeken, die midden in de verhuizing zat.

whatsapp-image-2016-11-26-at-07-15-33
En die mijn grootste fan is van mijn blog, en dus….. TOMPOUCEN had gehaald! Jeeuuuhhh. Iets met cravings en verlangens als je aan de andere kant van de wereld zit. Tsjah, als je iets niet kan krijgen, wil je het juist hebben. Masha danki!

De rest van de middag en dus ook de verrassing staat niet op foto. Te druk met iedereen knuffelen, te kletsen en te genieten.

Zondag had ik mijn vader verrast aan de ontbijttafel, om in de middag naar Den Bosch te gaan. In de avond gingen we pakjesavond vieren bij de vriendin van mijn vader. Laat die nu net in Den Bosch wonen, dus dit was een perfecte combinatie. Aangezien ik een uur te vroeg was voor de date met een van mijn vriendinnen, dook ik even een koffietentje in om een beetje te werken. Oke, vooral te Facebooken.

img_8426

img_8435

Den Bosch wat ben je mooi! Je staat op mijn wishlist als ik een warm eiland wil inruilen voor ons kikkerlandje.

img_8434

Mijn gehele week bestond voornamelijk uit vriendinnen bezoeken, wijn drinken en eten. Wine flies, when you’re having fun.

img_8365

Jep, de temperaturen waren zeer laag. Maar wel een prachtige lucht waar ik echt van kan genieten.

img_8422

Milo (de hond) showt hier zijn teddy bear coat. Lekker warm met deze temperaturen.

img_8325

Als Brabander kan je natuurlijk de Winter Efteling niet skippen als je in NL bent. Dus hoppakee, dikke jas aan en veel warme chocomel met nog meer slagroom naar binnen gooien.

img_8370

img_8368

Doordat een vriendin ziek was, had ik een ochtendje vrij in mijn planning. Tijd om die kerstboom bij mijn vader eens op te tuigen. Mijn vader en mijn zusje wonen samen in een huis en beiden vinden ze een kerstboom mega gezellig. Maar zelf opbouwen en optuigen, ho maar! Dus doet deze kerstliefhebber dat wel voor ze!

Ik appte mijn vader en zusje nog onderstaande foto. Niks meer aan doen. Dit is voor eind 2016 hip. Een minimalistische kerstboom, beetje a la Curacao/palmboom stijltje.

whatsapp-image-2016-12-06-at-07-48-45

Vooruit, omdat ik weet dat als ik hem niet verder opbouw, ze hem nog zo laten staan ook.

img_8481

Check dit lieve hondje lekker slapen op zijn kussentje op de bank. Talent hoor, slapen met Skyradio the Christmas station loeihard uit de speakers. ‘Because, Baby, all I want for Christmas is yoouuuuuuuuuuuu!’

img_8478

De volgende dag ging ik met een zwangere vriendin mee naar het ziekenhuis. Kon ik voor het eerst het hartje van haar baby’tje horen. Zo bijzonder! Kan niet wachten totdat ze straks bevallen is. ¬†Daarna doken we even de HEMA in, want ik moest en zou een Jip en Janneke speelpakje voor haar baby kopen als die-hard Jip en Janneke fan. Besloten meteen even wat te lunchen, en wat beter dan Hollandse erwtensoep!

img_8307

Bam, ik werd overvallen door een prachtige zonsondergang in de avond. Nederland kan het dus ook!

img_8505

Dagje winkelen met oma, mijn moeder en mijn zusje. Sorry mam, je beweegt teveel dus je bent onscherp.

img_8385

Omdat ik in Curacao een strandliefhebber ben, vond ik het ook wel lekker om met deze kou en strakblauwe lucht een wandeling in de bossen te maken. Uiteraard ging Milo mee. Deze dag kwamen we ook tot de ontdekking dat we niet zonder smartphone met navigatie kunnen. Aan het begin van de wandeling maakte ik nog de grap; Ann, ken je dat verhaal van die 2 meiden die gingen wandelen en de weg niet terug konden vinden voor het donker. Nou, dat was dus bijna ONS verhaal geweest. Oeps!

img_8443

Aangezien ik met Kerst alweer terug zou zijn bij vriendlief in Curacao, besloten mijn vriendinnen het Kerstdiner maar 2 weken naar voren te schuiven. Check de tafelsetting. Dat zijn pas skills! En ja, daar ben ik hartstikke jaloers op.

whatsapp-image-2016-12-09-at-14-24-00

Na al dat eten moet er uiteraard ook gedanst worden. Hoppakee, dansschoenen aan en gaan!

whatsapp-image-2016-12-10-at-05-59-52

Ja, je ziet het goed! Wij waren op dit feestje zowat de oudste. haha.. Extra wijn aan de bar halen dan maar.

whatsapp-image-2016-12-09-at-17-59-47

Aangezien mijn vlucht vanuit Schiphol zo vroeg vertrok, was vriendlief zo lief geweest om voor mij een hotel te boeken zodat ik nog wat uurtjes slaap kon meepakken. En als je in Curacao woont, kan je zo’n dikke donze hoteldekbed zo hard waarderen. Echt een ultiem geluksmomentje!

img_8564

En de volgende dag zat ik om 06.00 aan een croissant, te wachten tot ik kon boarden. Leaving home, to go home.

whatsapp-image-2016-12-12-at-02-16-25

See you next week!

X – Tahnee

Written By

Hoi! Ik ben Tahnee. 27 jaar, loopt het liefst de hele dag in bikini, bestelt liever eten dan dat ze Gordon Ramsay imiteert en is een recordhoudster in uitslapen. Is eigenwijs, creatief, liefdevol en een tikkeltje impulsief. In het weekend aan het kiten, haar wijngehalte opschroeven en de handstand aan het verbeteren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *